Olkkolan ravintola - paikallisia makuja

Olkkolan Hovin ravintola toimii kesäsesonkina suosittuna buffetlounas- ja a’ la carte ravintolana. Meillä järjestät kokoukset, juhlat ja tapaamiset vaikka yön yli!

Aukioloajat

AUKIOLOAJAT 3.6. alkaen

ma-to 9-21.00

pe-la 9-22.00

su 12-19.00

MA 3.6. ALKAEN, keittiö sulkeutuu tunti ennen sulkemisaikaa klo 20 tai 21.00

VARAATHAN PÖYDÄN ETUKÄTEEN YLI 4 HENKILÖN SEURUEILLE 050 5555 862!

Pyydä tarjous pienemmästäkin tilaisuudesta tai p. 050 5555 862.

Ravintola täynnä paikallisia makuja

Tarjoamme konstailematonta kotiruokaa kartano twistillä. Arvostamme puhdasta lähiruokaa ja haluamme tukea myös paikallisia pienyrittäjiä. Valmistamme kaiken ruuan suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Kiireetön ruokailuhetki, kauniissa ympäristössä tuo juhlan tuntua arkeen.

Olkkolan kesäterassi

Kiireetön hetki Olkkolan viehättävällä kesäterassilla kruunaa kauniin kesäpäivän. Nauti kuppi kuumaa kahvia herkullisen leivoksen kera tai valitse raikas kupliva kesäjuoma ja maukasta suolaista piirakkaa. Nautinnollinen hetki kaunista järvimaisemaa ihaillen tuo ilon päivääsi ja parasta jos jaat hetken yhdessä ystäväsi kanssa.

Kesäterassimme avautuu aina säiden suosiessa.

Autamme juhlien suunnittelussa

Kastetilaisuus, rippijuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, kihlajaiset, häät, eläkkeelle siirtyminen tai muistotilaisuus. Aina on aihetta juhlaan! Rakastamme itse juhlien tunnelmaa ja haluamme tehdä juhlistasi sinun näköiset. Autamme juhlien suunnittelussa ja toteutamme juhlat toiveesi mukaan, Jätä juhlajärjestelyt meidän iloksemme ja tule itse nauttimaan valmiiseen pöytään.

Kerro toiveesi ja toteutetaan yhdessä teille ikimuistoinen ja lämminhenkinen tilaisuus.

Olkkolan Hovin historiaa huokuva vuonna 1906 rakennettu kartano luonnonkauniissa miljöössä luo hyvät puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Kaunis ja valoisa kartanon sali on juhlava valinta niin perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiin.

Tutustu