Olkkola Camping & Caravan - rentoudu järven äärellä

Upea vuonna 2022 valmistunut camping-alue upeassa kartanomiljöössä järven äärellä. Alueella on useampi kirkasvetinen uimaranta ja retkeilyreitit lähtevät aivan kartanon pihan tuntumasta.

Camping & Caravan-alue kartanomiljöössä

Olkkolan Camping on uusi, 17 paikkainen camping, joka palvelee niin caravaanareita kuin telttailijoita.
Sisäänkirjautuminen klo 13.00 alkaen.
Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä

Kattavat lisäpalvelut karavaanarille

Kartanon ravintola palvelee camping alueen asiakkaita. Sesongin ulkopuolella ravintola palvelee rajoitetusti. Tarkista aukioloajat Ravintola-sivulta.

Alueella on moderni huoltorakennus wc- ja suihkutiloineen sekä pieni keittiö tiskaamista varten. Kartanolla on vuokrattavissa kolme saunaa. Perinnehirsisauna 1h , hinta 35 € majoittujille itselämmittäen. ( Ensimmäiseen saunavaraukseen tulee + 1h lämmitysaikaa)

TELTTAPAIKKA 10 € / vrk / 1 hlö, lisähenkilöt 5 € / vrk

CARAVAN 29 € / vrk / 2 hlöä, lisähenkilöt 5 € / vrk
SF-CARAVAN JÄSENET 26 € / vrk / 2hlöä, lisähenkilöt 5 € / vrk  ( nettivarauksessa käytä koodia sfcaravan)

KAUSISÄHKÖ 8 € / vrk.

 

Olkkolan hovi on todellinen kesäpäivän keidas

Jokaiseen makuun – perheille, kaveriporukoille ja vaikka etätyöskentelijöille! Olitpa tulossa Savitaipaleelle pidemmäksi aikaa tai vain ohikulkumatkalla, on Olkkolan Hovin vierailulle hyvä varata hetki hypätä kajakin kyytiin ja meloa Kuolimon kauniita rantoja ihaillen tai tarttua mailan varteen kisaamaan minigolfin parissa. Kartanolta vuokraat myös SUP-laudat kesäpäivän iloksi. Pihapiiristä löydät tilaa myös pihapeleille, jos kisailuhammasta vielä kierroksen jälkeen kolottaa tai automatkan jäljiltä pitää päästellä höyryjä.